Осъдиха младеж от Съединение, направил 2 деца на 15-годишна

Влюбен младеж бе осъден на административна глоба в размер на 1000 лева, след като си взел непълнолетна булка. Романтичната история не завършила с хепи енд за Ромеото, който бе осъден от Районен съд, пише „Трафикнюз“.

Романсът започнал типично в крак за 21 век. Момичето, което било на 15 години и възлюбеният й, се запознали във фейсбук. Съобщение след съобщение, разговор след разговор и така искрата на любовта била запалена. След няколко месеца виртуална любов, двамата се срещнали в дома на момичето.

Тя живеела с тримата си братя и баща си в Раковски. Майка й отдавна ги напуснала и заминала да проституира в Германия. Въпреки липсата на един от родителите си, децата и настойникът им живеели в нормални условия. Ромеото пристигнал, но не на бял кон, а с автомобил пред къщата на девойката. Както е традицията, той паднал на колене пред нея и поискал ръката й. Освен това помолил за благословия и родата на бъдещата булка.

Тя била дадена без никакви „пазарлъци”. Щастливата дойка потеглила към град Съединение, където Ромео подготвил бъдещия дом за двамата. Още същата вечер те за пръв път консумирали връзката си, а на сутринта почти целия град разбрал за това – показно.

Минала още година и Жулиета родила живо и здраво детенце. Не минал и месец, тя отново забременяла. След 9 месеца се родило и второто отроче. Веднага след това бил подаден сигнал до Агенция закрила на детето, тъй като майката нямала навършени 17 години. Случаят бил поет и от районна прокуратура.

Не след дълго Ромео получил обвинителен акт и се изправил пред съда. И той и любимата му заявили, че са искали да са семейство, както и да имат деца. Те дори представили дома си, който по думите на експерти от Агенция закрила на детето, бил в приличен вид, със санитарен възел и удобства.

Младежът е неосъждан и без криминални регистрации, работещ и глава на семейство. Той бе освободен от наказателна отговорност, но наказан с финансова санкция в пределния минимум.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share