Откриха и трета наркооранжерия в „Орландовци“

Служители на реда откриха трета наркооранжерия в столичния кв. „Орландовци“. Операцията бе проведена през вчерашния ден в столицата от служители от ГД „Национална полиция“, съобщава МВР.

Там те установили помещение, пригодено за наркооранжерия, в която се полагали грижи за общо 150 растения, достигнали различен стадий на развитие. Иззета е и суха тревна маса и голяма сума в лева и евро.

Това е третата оранжерия, открита по време на акцията, а собственикът ѝ е единият от задържаните малко по-рано трима мъже.

Припомняме, че арестите им бяха осъществени, след като при предприетите вчера полицейски действия отново на територията на същия столичен квартал, униформените установиха две високотехнологични оранжерии с общо 2 700 наркорастения, както и количество суха тревна маса. Успешната реализация е резултат на професионално разследване, проведено в продължение на повече от три месеца.

По случая е образувано досъдебно производство и работата по документирането му продължава под надзора на Софийската градска прокуратура.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share