Откриха обесена изчезналата от седмици Радинела

Mайка на две деца от врачанското село Нивянин, която изчезна мистериозно на 8 януари, е намерена обесена. Трупът на 26-годишната Радинела Кирилова е открит случайно от неин съселянин в двора на необитаем двор, съобщи агенция BulNews.

От полицията потвърдиха за зловещата находка, но не съобщиха подробности, тъй като огледите и разследването са в начална фаза. Засега не е ясно дали младата жена е посегнала сама на живота си, или става дума за убийство.

Близките на Радинела и хората от селото разказаха след изчезването й, че тя е подлагана на жесток тормоз от съпруга й Николай Златков. Била пребивана от него с цепеници, веднъж дори я подгонил да я коли с нож по улиците, но успял само да отреже косата й.

За изчезването на младата жена първа алармирала в социалните мрежи сестра й Калина Славчева на 10 януари. Още тогава цялото село се е вдигнало да я търси.

На 8 януари Радинела е била на работа в местната детска градина, където била домакин. В обедната почивка излязла, но след като се върнала, седнала на една пейка. „Говори по телефона, взе един плик и си тръгна”, припомни си Борислава Дуцовска, колежка на Радинела. Тръгнала, без дори да види децата си, които били в детската градина. И повече никой не я е видял жива.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share