Отнемат от майка й изчезналата Маги, ако успеят да я намерят

Отнемат от майка й изчезналата Маги, ако успеят да я намерят

Трагедията с изчезналата от „Овча купел“ 14-годишна Маги Алексиева няма да приключи добре за никой, дори и да намерят детето. Lupa.bg съобщава, че в „Закрила на детето“ са подадени много сигнали срещу майката, която не можела да се справи с възпитанието и контрола над щерка си. Това не е първото изчезване на младото момиче, което си правило буквално каквото си поиска.

Маги живее само с майка си и преди време изчезнала по любов с по-голямо момче. Детето се отглежда без баща и имало добър характер, но липсата на контрол я карало непрекъснато да прави глупости, които не са типични за дете на тази възраст.

Предното й изчезване минава благополучно и тя се връща у дома. Сега обаче ченгетата се страхуват, че Маги е попаднала на опасен педофил и се надяват да не се е случило най-лошото.

Именно заради предишните истории, полицаите не обявяват веднага момичето за издирване в медиите. Информацията излиза три седмици след изчезването на хлапето.

Всички в квартал „Овча купел“ са изумени от бавната реакция. Ако тинейджърката бъде намерена, огромна е вероятността, тя да бъде отнета от майка си, като така драмата ще е пълна за всички.

Шесто РУ-СДВР издирва все още Маги Силвиева Алексиева, на 14 години, с адрес в софийския ж.к. „Овча купел“ . Тя е в неизвестност от 22 май, когато е напуснала дома си, а в следобедните часове същия ден е била видяна в района на ул. „Пиротска“.

Маги Алексиева е висока към метър и 60 см, с нормално телосложение, с тъмна, права, дълга до раменете коса, кафяви очи. Била е облечена с червено пролетно яке, сива блуза с бял надпис, черни дънки, обута в бели маратонки. Носи малка черна дамска чантичка.

Хората, които могат да дадат информация за търсената Маги, могат да позвънят на тел. 112, 02/9821760; 02/9821755 или в най-близкото поделение на МВР при гарантирана анонимност.