Охранителят, ръгал се с нож в „Мол София”, получил паник атака

Охранителят, ръгал се с нож в „Мол София”, получил паник атака

36-годишният служител на Главна дирекция „Охрана“, който посегна на живота си на паркинга на „Мол София“, е изпитвал панически страх от коронавируса. Постоянно имал опасения, че е заразен и затова, често се е тествал за COVID-19, информира Lupa.bg.

„Получил е паник атака заради мислите му за вируса. Вкарал се е във филм”, смятат служители на ведомството, в което работи мъжът, опитал да се самоубие.

Най-вероятно параноята се е отразила на личните му отношения. Охранителят имал проблеми с жената, с която живеел на семейни начала. Идвали й в повече неговите панически изблици и го предупредила, че ако продължава да си внушава, че е болен, ще го напусне.

Първият човек, на когото позвънил служителят на Данаил Кирилов след опита си да се самоубие, е именно приятелката му. Разказал й, че си е нанесъл над 50 прободни рани в областта на гърдите, ръцете и корема.

Мъжът е бил откаран незабавно в „Пирогов“, настанен е в реанимацията на болницата с голяма опасност за живота. Част от прободните рани са засегнали черния му дроб.