Павел, убил жена си на Слънчака й казал, че е негова робиня след сватбата

„От днес нататък няма къде да избягаш. Ти си моя робиня“, това казал след сватбата Павел Георгиев на Татяна Николаевна. Това разказва дъщерята на убитата жена, която пристигна у нас дни след убийството на жената.

Припомняме, че 63-годишният пловдивчанин Павел уби половинката си на 1 май в хотел „Българска роза“ в Слънчев бряг.

Според дъщерята на убитата 61-годишна жена, нещата в новото семейство не вървели добре. „Тя се е страхувала от него. Разказвала е на баба ми, как се държи той с нея, на мен не казваше – не е искала да ме притеснява. Той я е заплашвал, заключвал я е и скривал ключовете“, разказва дъщерята на Татяна пред БТВ.

Убитата жена е била под карантина и затова не е можела да излиза. Оставали са и 2-3 дни до приключването на мярката. Полиция е идвала на ежедневни проверки, но проблемите на семейството са оставали зад стените.

Ден преди убийството Татяна е повикала органите на реда заради поредния скандал, но униформените са казали, че двамата е по-добре да се разберат по между си.

Убитата жена била известен моден дизайнер в родния си Киев. Съседи на семейството са изумени от случилото се, разказват, че и двамата са били винаги усмихнати и не е имало индикации за такива проблеми.