Паяк пак направи беля в Пловдив, бутна дърво върху коли

Паяк пак направи беля в Пловдив, бутна дърво върху коли

Паяк направи беля на ул. „Георги Измирлиев“ в Пловдив, предаде „Марица“. Тежката машина е вдигнала неправилно спряла кола. Тръгнала е да се изтегля, като е закачила и повалила дърво върху паркирали возила.

Инцидентът е станал преди около 30 минути, а за него алармират в социалната мрежа свидетели. Не е ясно има ли нанесени сериозни щети и какви са. „Не им върви на паяците тази седмица“, коментират шеговито пловдивчани.

„Днес към 9 часа на ул. „Г. Измирлиев“ чухме трясък и като погледнахме през прозореца, видяхме, че камион на OП „Паркиране и репатриране“ събори дърво, докато вдигаше неправилно паркиран автомобил. Явно кранът на камиона е бил доста висок и клон на дървото се е закачил в него.

Макар че имаше повече от един служител на ОП „Паркиране и репатриране“, явно никой не е дал знак да спре акцията, за да се откачи клона и така са повлекли цялото дърво. В момента улицата е затворена от падналото вследствие репатрирането дърво“, се казва в сигнал на читателката ни Милена Милева.

Това е пореден инцидент с паяка в Пловдив, припомняме, че преди дни потроши лъскаво „Ауди“ за 200 бона, като го изтърси.