Певицата Сибила след насилието от бившия й приятел: Кракът ми е счупен

Певицата Сибила Серафим твърди, че е била пребита от вече бившия си приятел преди седмица. Побоят бил толкова тежък, че рамото ѝ е счупено и се е наложило да я оперират, за да сменят тазобедрената ѝ става.

Тя все още се намира в болница „Пирогов”, където се възстановява от травмите.

Нападението станало на 6 ноември в центъра на София. Сибила и бившият ѝ приятел Никола Димитров били на рожден ден на техен общ познат.

„Знаех, че той ще е там и не ми се ходеше, но няколко пъти бях подканяна”, споделя жертвата.

Когато тръгнала да си ходи, Никола я догонил и изтръгнал телефона от ръката ѝ. В опит да си го вземе, Сибила получила удар и паднала на земята.

„Паднах и вече нямаше как да се изправя, защото кракът ми беше счупен в тазобедрената става, което аз не знаех тогава, но беше невъзможно да вървя. Не получих адекватна помощ от него, не извика навреме нито линейки, не се обади никъде. Продължаваше да се опитва да прикрива случая при хора, които минаваха тогава. Опитваше се да ме кара да ходя, да ме дърпа. Беше толкова силна болка, че престанах да възприемам всичко около себе си, освен болката, която беше ужасяваща от счупеното“, каза певицата пред NOVA.

„Аз твърдо съм решила, че няма да се предам, ще се боря и няма да остане ненаказано това нещо. Моето послание е да кажа, че трябва да се борим срещу насилието“, допълва изпълнителката.

Сибила твърди, че това не е първият път, в който бившият приятел я удря и тя лежи в болница. „Поне два пъти ми е посягал и ме е наранявал сериозно. Не бях подавала сигнали в полицията.“, разкрива тя. За последно двамата имали близки отношения през 2014 година.