Пияна готвачка в ресторант нападна лекар от Бърза помощ, щяла да го „обезкости”

1000 лева глоба отнесе жена след нападение над лекар от Бърза помощ. Екшънът се разиграл пред пловдивско заведение.

След работно време служители на ресторанта седнали да починат в градината на заведението.В един момент една от жените се почувствала зле, пребледняла и се разтреперила. Нейни колеги повикали линейка, а през това време един от служителите й изкарал езика, тъй като си го глътнала.

Намясто се отзовал екип на Бърза помощ. Пред тях жената споделила, че цял ден не била яла и пила вода. В същото време обаче лъхала на алкохол. Служителката била адекватна. Медик от Бърза помощ й премерил кръвното. Докато я преглежда, жената станала агресивна. Започнала да блъска вратите на линейката, буйствала, заплашвала екипа и дори псувала лекаря.

Повикана била патрулка, както и екип на охранителна фирма. Дори в присъствието на униформени, служителката продължавала да ругае и заплашила медика, че ще го „обезкости”.

Жената била отведена в районното, където й бил съставен акт за проява на дребно хулиганство. Прокуратурата обаче не приела квалификацията и образувала бързо производство за хулиганство.

Служителката на ресторанта се изправила пред Районен съд, където изразила съжаление за стореното. Въпреки това е била призната за виновна, тъй като съзнателно е действала и то с умисъл на обществено място. Според магистратите тя е нарушила нормите за обществен ред.

Жената бе освободена от наказателна отговорност, но все пак наказана с глоба от 1000 лева.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share