Пияница подлуди врачанската полиция с колата на сина си

Побеснял мъртво пиян шофьор е вдигнал на крак полицията във Враца, съобщава агенция BulNews. Тази нощ полицейски екип е спрял за проверка лек автомобил „Aуди“ с врачанска регистрация. Зад волана на немското возило е бил 40-годишен жител на града. При спиране на колата, мъжът се опитал да избяга от униформените, но те успели да го настигнат.

Шофьорът е бил във видимо нетрезво състояние и служителите на реда поискали да му направят тест с дрегер, врачанинът обаче категорично отказал. Той не пожелал да предостави документи за проверка и се държал изключително агресивно към служителите на МВР. Почерпеният мъж дори е заплашил ченгетата, че ще извика Бойко Борисов, за да се разправи с тях.

След направена справка се установило, че водачът е неправоспособен и е взел колата на сина си без негово знание. Оказва се, че пияният врачанин е добре известен на полицията, след като преди няколко месеца се хвърли в коритото на река Лева.

Инцидентът стана на 3 ноември миналата година. Тогава мъжът отново седнал зад волана на лек автомобил „Ланча“ след употреба на алкохол. 40-годишният е пътувал към „Червения площад“, когато внезапно е изгубил контрол над колата и скочил в дълбоко около 10 м дере. След като бил изваден от автомобила, мъжът е започнал да буйства и полицаите незабавно го арестували.

Очевидно врачанинът не си е взел поука след инцидента и се е проявил отново. Този път обаче се очаква последствията за него да са по-сериозни.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share