Пиян полицай едва не уби жена си във Враца на Коледа

Полицай от районното управление в АЕЦ Козлодуй е пребил тази нощ почти до смърт съпругата си, предаде BulNews.

Малко след 5 часа тази сутрин разтревожени съседи подали сигнал на тел. 112, че от жилище на ул. „Стоян Заимов“ във Враца се чуват женски писъци и викове за помощ. Пристигналият патрул на полицията заварил потресаваща ситуация.

Мъж пребил жестоко жена си, като целият апартамент бил в кръв. Незабавно бил извикан спешен екип, които транспортирал пострадалата полужива към болницата, където се борят за нейния живот. С последни сили жената едва успяла да разкаже, че мъжът ѝ започнал безпричинно да я налага, като няколко пъти слагал пистолет до нейната глава с намерението да я гръмне.

Оказало се, че побеснелият съпруг е мъртвопиян и е служител в районното управление на полицията в АЕЦ Козлодуй. Ченгето работело там от осем години, като преди това около 5 месеца е бил в РУП Враца. По неофициална информация това е 35-годишният Светлозар Н. от Враца.

Побеснелият полицай е бил незабавно арестуван, като са му отнети значката и служебното оръжие. По случая вече работи Окръжната следствена служба. Тежкият инцидент веднага е докладван и на вътрешния министър.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share