Плевенският гангстер Камен Куката купонясва на Слънчака

Плевенският гангстер Камен Куката купонясва на Слънчака

Плевенският гангстер Камен Балбузанов – Куката празнува излизането си от ареста на Слънчака. Бившият любим на Русата Златка излезе от панделата през май тази година. Крими героят бе пуснат под домашен арест, който явно „излежава“ на Слънчев Бряг. Колегите от Lupa.bg се добрали до снимка на Куката с красивата си наследница Естел, като на кадъра двамата са в едно от актуалните заведения в морския ни курорт.

Камен Куката влезе в ареста през април 2017 година, когато антимафиоти от ГДБОП проведоха спецакция в Плевен за неговия арест. Босът беше разследван като тартор на банда за рекет, изнудване и побои. Плевенският крими герой изкара няколко години в пандиза. Част от присъдата обаче той прекара в болницата към Софийския затвор заради здравословни проблеми покрай камък в жлъчката.

В средата на май 2020 година плевенчанинът бе пуснат под домашен арест, който би трябвало да изтърпи вкъщи в Плевен, а не по дискотеките. Куката е на морето от началото на юли, като деня „убивал“ в пиене коктейли на плажа, а вечер купонясвал по заведенията.

„Затворнически живот…“, коментират през смях нашенци, разпознали бабаита.