Плеймейтка претърпя катастрофа, колата ѝ е почти размазана

Плеймейтка претърпя катастрофа, колата ѝ е почти размазана

Анджелина Атанасова притесни феновете си в Instagram със сторита, на които показва скъпата си кола, с която е катастрофирала. На кадрите се вижда, че автомобилът е буквално „кацнал“ върху мантинелата, която е успяла да предпази колата и пътниците вътре от нещо по-фатално.

От снимките не става ясно, но изглежда, че возилото е изхвърчало в лек завой, но за щастие без сериозни травми за Анджелина Атанасова, която каза, че е в добро физическо състояние. За момента не е известно дали моделката е била зад волана, но се знае, че тя е собственик на луксозната черна лимузина, пише каналът Vbox7.

Причините за катастрофата не са ясни, но се надяваме, че не Анджелина е виновна за случилото се. Важното обаче е, че тя е жива и здрава, а както се вижда няма и други пострадали автомобили. „Кълнете ме още повече!!! Жива съм“, отсече към кадрите Атанасова, която вероятно вярва в лоши очи и мисли.

Важно е да бъдем внимателни, когато сме зад волана и да не бъдем нагли и нахални, защото, уви, е често срещано поведение у нас.