Пловдивчанка тероризира бившия с SMS-и: Психар! Изрод! Скапаняк! (Чат)

Не всички разводи протичат гладко и спокойно. Това го доказва пловдивчанка, спукала бившия си мъж от смс-и с всевъзможни обиди и нецензурни думи.

Любовта между двамата започнала преди около 6 години. В.Г. работил като лекар в една от големите пловдивски болници и имал успешна практика. През юли 2017-а им се родило дете. Всичко изглеждало перфектно, докато не се проявил буйния характер на дамата.

След чести караници и разправии двамата се разделили. Детето останало при майката, а лекарят се виждал с него по предварително определен режим. Много обичал своето дете и го търсил ежедневно, за да го чуе и да разбере как.

Съвсем скоро бившата му започнала сериозна смс-атака с обиди. Нецензурни думи използвала и когато се срещали лично.

Обстрелът с думи и текстовеи съобщения продължил цели 4 месеца.

Ето и хронология:

На 17.07.2019
„Ти си толкова травмиран и осакатен, и се опитваш да направиш същото и с детето ми, ако трябва ще направя така, че наистина да не го виждаш“ и „ти си психар“.

На 28.07.2019
„най-голямото чудовище“, „най-големият изрод“, „отворко“ и „изрод“.

На 13.09.2019
„мухльо“, „нямаш смелостта да застанеш като мъж“, „заслужаваш всичките гадости, които ти се случват“, „цял живот ще си сам като куче“.

На 14.09.2019
„жалък“, „толкова си жалък, че трябва нова дума за теб“ и „имаш болен мозък“.

На 03.10.2019
„и кой те е снимал, новото ти гадже или ти не си ***“.

На 08.10.2019
„идиот“, „ти си психически изостанал“ и „абсолютен селяндур, излагай се в твоята болница“.

На 10.10.2019 (лично и чрез смс)
„нещастнико“, „боклук“, „идиот такъв“, „ти си най-нещастното копеленце на света, бе“, „*** изрода“, „изрод“ и „скапаняк“.

На 11.10.2019
„Ей, нещастник, кой е длъжен да плаща яслата на твоето дете, нали много искаш да се правиш на баща“.

На 12.11.2019
„Ако беше толкова спокоен, нямаше да се плюнчиш като някаква жена“.

На 13.11.2019
„Представи си го така: Обичам да ближа крака, безплатно удоволствие, за контакти: д-р В.Г., тел. ***“, „ненормалник такъв“, „*** психопата“, „ти си неграмотен да го гледаш“, „кучко“, „ти си жена, заключена в тялото на мъж“, „няма такъв резил като теб“, „плащаш си, за да общуваш с мен“, „изрод, ще си умреш сам като куче, защото си гнусен, в душата си гнусен“, „ти нямаш семейство, няма и да имаш“, „защото душата ти е изгнила“ и „за да общуваш с мен, ще плащаш“.

18.11.2019 ( лично и чрез смс, по повод смъртта на баща му през септември същата година)
„Остави баща си да умре сам като куче, толкова си безотговорен“, „нали си великия доктор, не знаеш какво да правиш и веднага ми го връщаш“ и „това не е обида, а истина“.

На 19.11.2019 (лично)
„Ти имаш ли акъл в тази глава, глава проста“.

На 20.11.2019 (лично и чрез смс)
„Некадърник, трябва да ти вземат дипломата“ и „срам за болницата“.

В резултат на атаката лекарят се чувствал много притеснен, пребледнявал, треперил, не искал да говори. Имало случаи, при които се разплаквал от получаване на съобщенията.

Потърсил правата си чрез съда. Поискал обезщетение в размер на 5000 лв. за преживения тормоз от бившата. В крайна сметка магистратите решили да глобят буйната дама само с 1000 лв.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share