Позор: Викали на майката с бялата кола „Бойкова к*рво“ и „луда патка“

Позор: Викали на майката с бялата кола „Бойкова к*рво“ и „луда патка“

Нови видеоклипове разкриха мащабите на ексалиралото снощи напрежение в София и инцидента с майката на 2 деца, която се опита да мине през блокадата, но бе спряна и нападната от протестиращите. Край Румънското посолство колата й бе помляна от озверели бунтари, предимно от мъжки пол, но от новите кадри се вижда ясно, че в публичния линч участват и жени. И най-грозното – докато тя е в истерия заради плачещите на задната седалка двама малчугани на 2 и на 9 години, се чува дамски вик: „Бойкова к*рво“ и „луда патка“.

От записите става ясно и че тя настъпва педала на газта в момент, когато част от демонстрантите с шутове започват да налагат огледалата, стъклата и броните на автомобила й. Коментари, че е загубила временно разсъдъка си или й е паднало пердето, се чуват веднага след това. Тя спира колата, излиза бясна от мястото си с маска и започва да обяснява, че това не е нормално поведение и в плач казва, че просто иска да се прибере.

В същото време обаче един от най-шумните бунтари – с вувузела на устата продължава да вдига врява и допълнително плаши децата. Тогава тя се обръща и персонално към него размахва ръка. Видимо не успява да се успокои и набира от телефона си номер, а децата продължават да хлипат. Нищо от това обаче не възпира протестиращите да удрят автомобила и да крещят с псувни и обиди. „Тая е луда“, „Влизай, ма“, „Ще те смачкам“, са само част от отвратителните обръщения, които тя понася в рамките на няколко минути. След това става ясно, че и дамската й чанта е изчезнала, което допълнително нажежава напрежението.

Междувременно се появиха слухове коя е жената и че била активистка на ГЕРБ, но по обяд днес те бяха разсеяни от хора, които познават лично въпросната симпатизантка на управляващата партия и нямаща нищо общо с ексцесиите снощи.