Покъртителни разкрития за самоубилата се Евелина

Покъртителни разкрития за самоубилата се Евелина

Евелина Георгиева, която скочи от третия етаж на болницата в Лом, е взела решение за самоубийството си след серия от драматични събития в живота ѝ. Това разкриха близки на 35-годишната жена. Преди да бъде въдворена насилствено в психиатрията, тя имала подозрения, че са правили опити да я отровят.

„Работеше в заведение в селото като сервитьорка. Една вечер пили алкохол с компания. Когато Евелина се прибрала вкъщи, решила, че нейна приятелка се е опитвала да я отрови, защото не се чувствала зле. Мислела, че са я дрогирали. Взела нож и отишла при кмета на селото, казала му: Тя ме е дрогирала, направи нещо, защото ще я намеря и ще я заколя“, разкрива близък до семейството на Евелина.

След като си тръгнала от къщата на кмета Пламен Иванов, Евелина тръгнала към приятелката си, за да й потърси сметка, разказват още запознати с трагедията. Там, обаче, бил само баща й и тя се скарала с него. „Той е извикал полиция, защото се е притеснил. И тогава вече са взели решение за я вкарат за лечение, макар, че други хора в селото си мислят, че тя не е луда, никога не се е държала странно“, разказва близка на младата жена.

Трагедията е още по-голяма, защото Евелина оставя малко момиченце, което отглеждала сама, след като се развела. Близки на семейството разказват, че няколко месеца преди смъртта ѝ, бащата на Евелина бил вкаран в психиатрията в Карлуково за буйство. Сега не знаят как да му кажат, че дъщеря му си е отишла.