Полицаи и медици се вцепениха от ужас от зловеща находка

Самотна възрастна жена бе открита мъртва, наядена от котки. Кошмарната трагедия се разигра в кочериновското село Стоб, пише струма.бг. 76-годишната Анка Гълъбинова не се появявала от няколко дни и нейни съседи решили да я навестят, тъй като живеела съвсем сама.

Като отишли, вратата на къщата била отворена, но възрастната жена не била вътре. Започнали да я търсят и, когато стигнали до навеса за дърва на двора, се натъкнали на зловеща гледка. Бабата била паднала на земята, заобиколена от котки и се разнасяла страшна воня.

На място били извикани полицаи, медицински екип и поемни лица от селото, които се вцепенили от ужас, тъй като лицето на починалата жена било наядено от котките и почти липсвало. Кметът на селото Георги Ставрев заяви, че всички са потресени от жестоката участ на баба Анка, която имала тежка орисия.

Животът й бил безкраен ужас, тъй като погребала двете си деца – син и дъщеря близнаци, внук, съпруга си, което я съсипало и отчаяло и накрая приключила земния си път по ужасен начин. Жената е имала сърдечно заболяване, но е взимала лекарства и до последно била на крак, ходила до магазина да пазарува, каза общопрактикуващият лекар в с. Стоб д-р Киров.

Най-вероятната причина за смъртта й е инфаркт, но това може да се установи чрез аутопсия, каквато е отказана. Покойната жена бе погребана вчера от малкото роднини, които й останали, и съседи.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share