Полицаи се ужасиха от гледката след тази катастрофа

Попадналата в пътен инцидент Сидни Улф, студентка в университета Маршал в Западна Вирджиния, практически не пострадала и се отървала с няколко синини. Но външният й вид наистина може да уплаши всеки.

Момичето се прибирало вкъщи от студентския театър, където репетирала роля в музикалната адаптация на романа на Стивън Кинг „Кери“. Сидни се изморила много и затова решила да не си маха грима и да не сменя дрехите си. Тя се качила в колата директно в костюма на Кери Уайт – рокля и диадема, намазани с фалшива кръв, съобщава huffpost.com.

„Ако някой иска да знае как мина моят уикенд, то аз попаднах в катастрофа, както си бях облечена в костюма на Кери и всички, които ме видяха, решиха, че умирам ”, разказва Улф в придобило голяма популярност съобщение в туитър в неделя, прилагайки снимки на себе си и потрошената кола.

Полицаите, които пристигнали на мястото на произшествието, предизвикано от среща с елен, решили, че тя е в шок и има наранявания, и постоянно я питали дали има нужда от помощ. Това накарало момичето да се смее (което вероятно е направило сцената още по-зловеща), тя се опита да им обясни, че това всъщност е грим и е трябвало да играе в мюзикъла „Кери“.

Но известно време служителите на реда все още смятали, че тя просто не може да дойде на себе си и се нуждае от спешна медицинска помощ. Да, в навечерието на Хелоуин какво ли не може да се случи!