Полицай и военен пребиха зверски Димитър от бургаското село Димчево

Див екшън се е разиграл в четвъртък вечер в бургаското село Димчево. Граничен полицай и брат му – военен, са пребили с още двама свои приятели, Димитър П. – мъж от селото. За инцидента потвърдиха и от полицията.

Драмата се разиграла около 19:20 ч., когато на вратата на Димитър започнал да блъска граничният полицай. Той успял да влезе в дома му и във видимо нетрезво състояние започнал да бие човека. Въпреки всичко мъжът успял да подаде сигнал до полицията и граничарят си заминал.

Това обаче било само прелюдията. Малко по-късно през същата вечер въпросният полицаи позвънил на брат си – военен, който с още двама свои приятели пристигнал в селото около 9 ч. Така четиримата агресивни мъже нахлули в дома на Димитър и започнал жестокият побой. Пострадалият е нямало какво да направи, за да се защити. Той е в тежко състояние – със сътресение на мозъка и много наранявания по цялото тяло, настанен е в УМБАЛ-Бургас още снощи.

По информация на Флагман, причината за скандала е съпругата на граничния полицай, която според мълвата в селото е имала „вземане-даване“ с Димитър.

Тъй като нападателите са служители на съответно полицията и армията, по случая е образувано следствено дело.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share