Полицай към гражданин: Слагам Ви прангите и порното започва!

Полицай към гражданин: Слагам Ви прангите и порното започва!

Проверяван от патрулиращи пътни полицаи гражданин се оплака, че е бил заплашван от служители на реда. Според описанието, действието във видеото се развива в Тутракан, на 23.10.2019 година, съобщава gospodari.com.

Проверяваният заради неправомерно спиране на тротоара е включил телефона си да записва целия разговор между него и униформените, който на два пъти придобива доста краен характер. Единият от полицаите със сравнително спокоен тон обяснява на нарушителя, че ако не съдейства, ще бъде закопчан с „пранги“ и заведен „долу“ (вероятно полицейското управление), където щяло „да започне порно в пълния му сценарий“. След тази реплика започва подробна проверка на автомобила на записващия видеото.

Малко по-късно двамата полицаи привикват човека до служебния им автомобил. Там той ги провокира още веднъж, като казва, че не е разбрал репликата с „порното“. Полицаят отново повтаря, че щяло да има „много порно“ и да бъде „много цветущо“.

В един момент полицейският служител се усеща, че човекът го снима и иска да му провери телефона, но той отказва. В този момент записът свършва.

Призоваваме Министерство на Вътрешните Работи да обърне внимание на клипчето, да разпознае своите служители и да им поиска обяснение какво точно порно предлагат в полицейския участък в Тутракан.