Полудял от любов търновец се гръмна в устата

Млад мъж се простреля в устата от любов заради несподелена любов в неделя вечерта. Все още точните причини и мотиви за случката не са съвсем ясни, тъй като неуспелият кандидат самоубиец лежи в реанимацията на болницата във Велико Търново и още е с опасност за живота, въпреки че още в неделя през нощта му е направена няколкочасова животоспасяваща операция.

Според разказите на някои от медиците мъжът бил отчаян от несполука на любовния фронт и решил да сложи край на живота си, като налапал дулото на ловна пушка и натиснал спусъка. Сега куршумът вече и изваден, но все още не е ясно дали положението на прострелялият се ще се подобри.

Това не е първият подобен опит за самоубийство с ловна пушка. Преди години актьор от великотърновския театър избра по същия начин да сложи край на живота си с дуло в устата и натискайки спусъка на пушката с пръста на крака.

38-годишен търновец пък и днес още продължава да живее с куршум в главата след като беше прострелян при нощна пиянска свада на метри от сградата на болницата. За нещастие куршумът тогава засяда в мозъка на място, където не може да се оперира и да бъде изваден, и така мъжът вече близо десет години живее с парчето олово в главата си.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share