Поп фолк певицата Диона катастрофирала на Ивановден

Актуалната фолк звезда Диона е катастрофирала след участие. Неприятният инцидент се е случил вчера (8 януари – б.а.), след като си тръгнала от участие в Ямбол.

Репортер на „Блиц“ научил за катастрофата от очевидци и се свързал с изпълнителката. Бившата рапърка, която от две години се изявява успешно на фолк сцената, тъкмо напускала болницата, където е прегледана обстойно след случилото се на пътя.

„Моят озвучител караше колата. С нас беше и фотографът Иван, който прави всичките ми снимки, а аз бях заспала на задната седалка. Събудих се от силен удар в главата“, разказва Диона с разтреперан глас.

Обяснението на озвучителя е, че на пътя е имало камък, през който е минал и се е стигнало до завъртане и удар. Според другия човек във возилото, шофьорът се е обърнал назад, за да си вземе якето и това е довело до разконцентриране и изпускане на управлението.

„Прекратих работните си отношения с този човек. Той рискува живота ми“, категорична е тя. Прегледана е обстойно и има само сътресение на главата, което ще отшуми. Шофьорът и фотографът се отървали без наранявания. Но новата кола на Диона е потрошена.

Точно преди месец хитовата певица си позволи да си купи Porsche cayenne и сега ще ѝ се наложи да дава доста пари за ремонт, тъй като джантите и гумите са изцяло съсипани, а каското не покрива подобни щети.

„Преди два дни изкарах новата си песен „Непокорна“ и, вместо да се радвам на успеха ѝ, трябваше да преживея този ужас. Да чукна на дърво, можеше и по-лошо да е. Материалните щети се оправят, но не е приятно. Събирала съм тези пари за мечтаната кола, за да бъде съсипана за един миг. И пак държа да подчертая, че не съм била аз зад волана“, сподели пред „Блиц“ Диона само часове след преживения ужас.