Потрес в Дупница! Баща преби и изнасили дъщеря си

Зверство потресе Дупница. Оказа се, че баща многократно е пребивал и изнасилвал малката си дъщеря. Това стана ясно от съобщение на Апелативна прокуратура София. „Районна прокуратура – Дупница води разследване по образувано досъдебно производство за извършени престъпления – опит за изнасилване, изнасилване и блудство с непълнолетно дете“, уточниха от прокуратура.

Установен е извършителят на престъпните деяния – М.Й. Мъжът е бил привлечен в качеството на обвиняем за това, че през м. септември 2019 г. в мазе до семейна къща направил опит да се съвкупи с непълнолетната си дъщеря. С цел да сломи съпротивата й я удрял с юмруци по тила, заплашвал я да престане да плаче.

На неустановена дата в периода от края на м. ноември 2019 г. и началото на м. декември 2019 г. обвиняемият Й. се съвкупил с пострадалата, като я принудил към това със сила. Освен това на 17.01.2020 г., в стая от къща, извършил спрямо момичето блудствени действия. Понастоящем, по искане на РП – Дупница, насилникът е с мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share