Проговори мъжът, чийто нос бе отхапан след словесна свада в „Люлин“

Проговори мъжът, чийто нос бе отхапан след словесна свада в „Люлин“

Неприятен инцидент е случи в четвъртък в столичния квартал „Люлин“. Двама мъже са се сбили в столичния квартал след спор на пътя. Единият от потърпевшите в боя се оказва с отхапан нос, тъй като след посещението му в “Пирогов“ е установено, че липсват два сантиметра от него, поради което на мъжа му предстоят две пластични операции.

„Докато пътувах чух много силен удар по колата. Отбих, за да видя какво се случва. Оказа се, че по автомобила е хвърлена кора с яйца. Видях един господин, който ми се пъчеше и го попитах каква е причината да направи това. Тогава започна да ръкомаха и ми посегна. Отвърнах му, стана бой и накрая ме захапа за носа”, разказа пострадалият Андрей Куртев.

„Видимо не беше пиян или дрогиран. С тези негови действия обаче мисля, че не беше нормално мислещ човек. Не зная защо този мъж реагира така. Възможно е да има някаква причина. След свадата изкоментира нещо за пешеходна пътека. Може би не съм му направил път, не знам. За мен в 21 век права не се заявяват така ”, допълни Куртев.

„Беше по-едър, около 40-годишен и висок около 190 см“, допълни той. Нападателят му все още не е заловен и се издирва.