Психар към директорка на детска градина: Ще ти скъсам гръкляна!

Млад мъж отправя брутални заплахи към директорката на детската градина в гоцеделчевското село Лъжница.

„Ще дойда и ще ти скъсам гръкляна. Няма да може да ти помогне никой“, заканва се в качен в социалните мрежи клип Шабан Меймиш, който заплашва и децата в градината.

Хората в селото казват, че младият мъж има психични проблеми.

Заплахите са от 27 октомври, непрестанни са, каза директорката на детската градина Нефсе Кайнар в сутрешния блок на Нова телевизия.

Не мога да разбера защо се отправят такива заплахи. Братът на лицето и неговата жена работят в тази детска градна. Не знам какви са обвиненията към мен и към децата. Срещал ме е няколко пъти и ми е задавал въпроси, които не са много свързани един с друг, заяви жената.

Родители казаха, че са уплашени за децата си. Има правила – да го приберат, да го лекуват. Да вземат някакви мерки. Ние не искаме нещо лошо за него, казаха родителите на децата от детската градина.

Подадохме сигнал в РПУ-Гоце Делчев. Имаме комуникация с хората, които се занимават със случая. Те дойдоха, взеха данни от родителите на момчето. Доколкото го познавам Шабан, в миналото е бил тих, не е проявявал агресия. Но при последната среща, когато дойде в кметството, по думите и исканията му, прецених, че може би изключва на моменти и е нужно лечение. Трябва да се види и да му се постави някаква диагноза, заяви кметът на Лъжница Заамфир Койнаров.