Психично болен потроши джипа на Радо Янков

Сноубордист №1 на България Радослав Янков е бил неприятно сюрпризиран от случка в родината, докато е на състезание в чужбина. Психично болен мъж е потрошил предоставения му от федерацията по ски автомобил Ауди Q5, съобщава “Телеграф”.

Ключовете за колата бяха връчени на Янков преди началото на сезона, като подобни автомобили получиха също алпиеца Алберт Попов и ски скачачът Влади Зографски.

Инцидентът с автомобила на Янков е станал в четвъртък в столичния квартал “Драгалевци”. Извършителят е въздворен в психиатричната болница в Курило.

Мъжът на име Александър Г. започнал да буйства още в сряда вечерта. Полицаите от столичното 6-о РПУ получили сигнал от съседи в комплекс “Водолей” и се отзовали на адреса.

Органите на реда заварили Александър да крещи “Умри, умри” и да хвърля предмети от балкона. Оттам полетял и огромен телевизор, който се стоварил върху паркирания джип на Янков и му нанесъл сериозни щети.

Да усмирят изпадналия в криза Александър пристигнали психолози. Той обаче се барикадирал с майка си в дома си, но в крайна сметка след преговори отключил вратата и бил задържан и изпратен на лечение.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share