Психопат уби и зарови 24-годишна порно актриса в пустинята

Безжизненото тяло на 24-годишната порно актриса Есмералда Гонзалес е било открито на 8 октомври от полицейските власти в Лас Вегас, съобщиха официално за медиите от щатската полиция. Трупът й е бил положен в сандък и заровено сред пясъците на пустинята Невада.

Гонзалес е била обявена за общонационално издирване още на 31 май, когато брат ѝ подава сигнал в полицията, че не може да се свърже с нея от една седмица. Към момента основният заподозрян за похищението и убийството ѝ е нейният съсед – 45-годишния Кристофър Престипино, който е живял на около 150 м от дома на жертвата. По предварителни данни има информация, че мъжът е отвлякъл момичето в неговия дом, където я държал вързана за леглото и я упойвал с наркотични вещества.

Според местни медии Престипино е бил ментално нестабилен и в един момент, изпадайки в криза, удушил 24-годишната Гонзалес, след което наел бус, с който я откарал в пустинята и там я е заровил. Полицията проверята тази версия, като за целта вече е задържала за разпит мъжа, от когото заподозреният е взел превозното средство.

В процеса на следствието е установено, че заподозреният има и съпруга, като нейното евентуално съучастничество също е в процес на изясняване от властите.