Първи снимки от адското меле край Пловдив

Първи снимки от адското меле край Пловдив. От кадрите се вижда размазаният от удара Фолксваген, който е излетял от пътя. Пожарникари са рязали ламарини те, за да извадят ранения водач.

Другият автомобил джип БМВ Х5 е със счупено стъкло и по леки поражения. Припомняме, че зверското меле блокира пътя в посока Хасково.

От ОДМВР Пловдив съобщиха по-рано днес, че в 8.20 е постъпил сигнал за ПТП на път I- 8 км 230+ 700 в близост до бензиностанция Ромпетрол, посока Садово.

Пристигналия екип на място установил, че 22 г водач на Фолксваген от Садово се блъска челно в насрещно движещо се БМВ Х5 , управлявано от 31 г мъж от Пловдив.

Водачът на фолксвагена е заспал зад волана и е преминал в насрещното, след което е последвал удар между двата автомобила.

Екип на бърза помощ е установил, че е пострадал само виновният водач, който е бил контактен. Откаран е болница за допълнителни прегледи, със счупен крак. Алкохолната проба на водача на БМВ е отрицателна. Започнато е бързо производство. Движението се възстановява.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share