Радослав излезе от затвора, но продължи схемите

Радослав излезе от затвора, но продължи схемите

38-годишният Радослав Цветанов излезе от затвора, но определено не бе станал по-добър човек. Криминално проявеният бургазлия е арестуван от служители от Пето Районно управление в Бургас, след като извършил ново престъпление по същата схема, заради която бил престоят му зад решетките.

Този път отмъкнал десет ръчни часовника, колекционирани от 77-годишен бургазлия. Кражбата е осъществена на 17 май от дома на възрастния мъж в бл. 39 в ж.к. „Изгрев“.

През 2019 г. Радослав се бе изпарил с телефона на възрастна жена в ж. к. „Лазур“ след обява в интернет за продажба, пише Флагман. Сега той открил мъж, който продавал колекционерски часовници и предварителна уговорка отишъл в дома на пенсионера, с цел да закупи някои.

Хитрият престъпник пожелал да закупи 20 часовника, но заявил, че трябва да отиде до банка за да изтегли пари. След като напуснал жилището на пенсионера, същият установил, че му липсват десет часовника и алармирал полицейските служители от Пето Районно управление – Бургас. Радослав е установен и задържан, като направил пълни самопризнания. Част от откраднатите часовници са намерени и иззети. Работата по случая продължава.