Разбиха верига бардаци с хепиенд масажи

Служители на отдел „Криминална полиция“ разбиха схема за набиране на масажистки за хепиенд масаж. В хода на проведена специализирана полицейска операция по линия „Противодействие на престъпления, свързани със склоняване към проституция и държане на огнестрелни оръжия“, са задържани две лица от село Брестовица – 39-годишен мъж и неговата 32-годишна приятелка.

Те живеели на семейни начала, като са оргганизирали схема за склоняване към проституция с користна цел. Жената стопанисвала масажни салони в приземни етажи на жилищни сгради, в които се предоставяли различни сексуални услуги. Тя пускала обяви в сайтове за работа и набирала „масажистки“ за т.нар. „хепи-енд“ масажи. Студиата били с отделни входове, за да се запазва анонимността на посетителите, а услугите били извършвани само в рамките на светлата част от денонощието.

Установено е, че за тях са работили четири жени, на възраст от 20 до 30 години. Тарифата, според сексуалната услуга, варирала от 60 лв. до 100 лв. От тях жените получавали половината.

Двойката генерирала прилични дневни доходи, а мъжът подпомагал жената логистично. Служители на „Криминална полиция“ и екип на Специализирани полицейски сили са извършили претърсвания на 5 адреса на територията на град Пловдив и село Брестовица. В един от тях са открити и иззети късо бойно оръжие със заличени серийни номера и боеприпаси. От останалите адреси са иззети множество вещи, съотносими към предмета на доказване по делото – сексуални атрибути, разписки за плащания, мобилни телефони и други.

Под надзора на Районна прокуратура – Пловдив е образувано досъдебно производство. Извършват се процесуално – следствени действия, като при наличие на доказателства за виновността на лицата и съобразно указанията на наблюдаващия прокурор предстои повдигане на обвинения.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share