Разгонен педофил влиза в затвора за 16 месеца

16-месечна ефективна присъда постанови състав на старозагорския районен съд спрямо 30-годишен мъж, който на 2 октомври пробвал да задоволи сексуалните си мераци с 12-годишната щерка на приятелката си.

Изправеният пред Темида Божидар Юриев е признал изцяло фактите и обстоятелствата от обвинителния акт. Присъдата е постановена в условията на съкратено съдебно следствие, при което първоначалният размер на наказанието е намалено с 1/3. То ще трябва да бъде изтърпяно при първоначален общ режим.

Сигналът за перверзника е бил подаден от майката на детето на 2 октомври, когато Юриев нахълтал в банята, докато хлапачката се къпела и започнал стръвно да я опипва по тялото с намерение да изпита плътска наслада. Детето се развикало и успяло да изблъска похотливеца, който потърсил убежище при свои близки в града.

От задържането му часове по-късно до произнасянето на присъдата той е бил с мярка за неотклонение „задържане под стража“. Първоначално Юриев отричаше да е имало посегателство и че уж само „надникнал“ в банята, а приятелката му, от която има две деца го „натопила“ заради скорошен скандал.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share