Разгонен пловдивчанин бръкна под полата на жена в центъра на града

Общ работник от Пловдив, който жадувал за ласки, се предаде пред нагона и извърши грозно блудство на центъра на града, пише Plovdiv24.bg. Причината е още по-потресаваща – жена му била бременна и не му давала да прави секс с нея. Случката е от август, но мъжът получи наказанието си от съда преди дни – една година условна присъда с тригодишен изпитателен срок.

Грозните си действия работникът, който е само с начално образование, извършил на 20 август. Около 12:30 часа той карал колелото си по тротоара на булевард “Шести Септември“ и отивал на работа на строителен обект, който се намирал на улица “Цар Калоян“. По това време жертвата му била в съдебната палата, за да си извади свидетелство за съдимост. След като приключила със справката, жената тръгнала към площад “Съединение“.

Вървейки по тротоара, тя била забелязана от подсъдимия, който се движел с велосипеда. Дамата се харесала на нарушителя, на който му се приискало, минавайки бавно покрай нея с колелото, с дясната си ръка да бръкне под полата й и да я хване на голо за задните й части или в интимната област. По това време жена му била бременна и не му давала да прави секс с нея. Секунди по-късно обвиняемият блъснал жената с предната гума на колелото си. От удара свидетелката била много изненадана и се обърнала надясно и назад.

В този момент нарушителят бръкнал под роклята й, след което я хванал силно с ръка в областта на дупето и интимните части. След това побързал да се отдалечи с колелото от мястото и продължил по пътя за работа. Дамата била шокирана и изплашена от случилото се, обадила се на съпруга си и му съобщила за случило се, а след това се явила във Второ РУ, където подала заявление и депозирала обяснения и описала велосипеда.

Полицаите прегледали записите от охранителни камери в района и три дни по-късно установили подсъдимия. Той разказал за случката, бил задържан за 24 часа и няколко месеца по-късно – даден на съд. Пред магистратите признал вината си и поискал делото срещу него да бъде гледано по съкратената процедура.

Мъжът бил с чисто съдебно минало, съдействал на органите на досъдебното производство, признал вината си, съдът сметнал, че следва да му наложи само условна присъда – една година с тригодишен изпитателен срок. Присъдата подлежи на обжалване и протест.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share