Разкриха подробности за застреляната в София жена

Жена беше намерена простреляна в колата си снощи в София. Сигналът е подаден малко преди 21.00 часа от мъжа, с когото е живеела на семейни начала.

Жената е на 47 години. Открита е с огнестрелна рана в главата в столичния квартал „Младост“. По непотвърдена информация жертвата е говорила по телефона по време на разстрела, а събеседникът ѝ е чул изстрелите.

Край жертвата в колата била подхвърлена бяла роза, съобщава БТВ.

През цялата нощ районът остана отцепен, а полицаи извършваха огледи. От МВР обявиха, че работят по всички версии на убийството.

По все още непотвърдена информация става въпрос за Станка Марангозова. Преди години тя е била обвинена във финансови измами, а през 2011 година е била арестувана от ДАНС за пране на пари.

Предстои много работа, така че в момента, в който можем да ви дадем някаква информация, знаете, че винаги сме били открити за медиите – ще ви бъде дадена такава информация, каза директорът на СДВР Георги Хаджиев.

Сигналът е подаден в 20.48 часа от приятеля ѝ, с когото живее във фактическо съжителство. Имаме данни кога се е случил изстрелът. Убитата Станка Марангозова е криминално проявена, допълни Хаджиев. Става въпрос за финансови измами и пране на пари, добави той.