Разстреляха брутално черногорски бандит пред жена му и децата

Черногорски гражданин на 41 години, идентифициран като Марко В. е бил жестоко ликвидиран в Нов Белград, съобщава хърватският „Индекс“.

Докато стрелецът изстрелял смъртоносните изстрели по него, той седял в колата със съпругата си и чакал децата да напуснат училище, казаха за сръбския Блиц жители на съседни жилищни сгради, където се е случило убийството.

Черногорецът дошъл със семейството си наскоро от чужбина в Сърбия. Той нямал досие, но сръбската полиция бе записала името му в оперативни разработки, които предполагат, че е престъпник.

Местните жители бяха особено ужасени, че мъжът е бил убит пред жената и децата си. „В нашия квартал има много престъпници, така че не съм изненадан от тази ликвидация. Ужасно е обаче, че мъжът е убит пред жената и децата “, каза един от наемателите на сграда в близост до мястото на убийството.

„Час след убийството съпругата му истерично крещеше да дойде линейка, макар че лекарите вече бяха пристигнали и отдавна регистрираха смъртта. Жената беше в сериозен шок “, казва жена, която била близо до мястото на убийството час след трагичния инцидент.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share