Ревнивец от „Люлин” отвлече жена си с такси и я преби

Ревнив жител на столичния квартал „Люлин” забърка достойна за индийска сапунка драма с отвличане, бой и закани за убийство. Екшънът се е разиграл миналия петък късно вечерта, пише TrafficNews.

29-годишната Зоя била изведена насила от апартамента й в „Люлин“ от Росен, с когото отдавна живеела на семейни начала. Двамата дори имали три деца, но напоследък отношенията между тях се изострили заради съмненията на 36-годишния мъж, че половинката му кръшка.

След като качил след заплахи Зоя в такси, Росен я завел в жилище в друг квартал в София. Там я пребил жестоко, а после я заплашил с убийство.

Когато насилникът си тръгнал, жената успяла да се свърже с приятели и с тяхна помощ се прибрала в дома си. На другата сутрин събрала кураж и подала сигнал в полицията.

Росен все още се издирва от полицията, но според разказите на пострадалата и техните близки и познати бруталната разправа била заради изблик на ревност.

Самата Зоя твърди, че не е дала никакво основание на мъжа до нея да я подозира за други връзки, но е потресена от неговата жестокост след толкова години съвместен живот.