Ревнивка нападна мъжа си за секс снимки със самата нея

Ревнивка нападна мъжа си за секс снимки със самата нея

Както е известно, проверката е висша форма на доверие, но в част от случаите това може да доведе до доста комични, а често дори кървави последствия. Следвайки именно този принцип, докато ровела в телефона на съпруга си, мексиканка попаднала на интимни снимки на жена и, заслепена от ревност, нападнала мъжа си с нож, пише в. „Ню Йорк Дейли Нюз“.

Дамата била толкова бясна, че не позволила на съпруга си да обясни, че на еротичните снимки е самата тя. Снимките били направени преди няколко години, като самата жена ги е изпратила на съпруга си по имейл. Докато сортирал архивите, мъжът намери това писмо и изтегли снимките на телефона си.

Ревнивата съпруга успяла няколко пъти да удари с ножа мъжа, но той успя да я обезоръжи и да й обясни всичко. По време на сбиването обаче съседите чули писъци и извикали линейка и полиция. Жената била арестувана и обвинена в домашно насилие.

По-късно тя казала пред полицията, че видяла на злополучните кадри съпругът й да прави секс с „много по-млада и стройна жена“.