Ресторантьорът след снощния екшън в Приморско: Пияници и комплексари не искам!

Ресторантьорът след снощния екшън в Приморско: Пияници и комплексари не искам!

„Цяла вечер и през нощта тези хора, които вие показвате, заплашваха персонала ми. Аз съм управителят и собственик. Единият от тях се представи за държавен служител от ХЕИ – щял да затвори заведението ми, а другият се представи за гербаджия. Каза, че е бивш затворник с 12-годишна присъда за бомбаджийство и щял да ни хвърли бомба на заведението“. Това заяви пред Флагман.бг Бисер Мавраганов, който бе заснет гневен да спори на улицата снощи заедно с няколко мъже, а видеото разпространено в социалната мрежа.

В един от сайтовете Мавраганов е описан като осъждан и че към момента е с наказание „пробация“.

„Аз нямам пробация. И да уточня, че защитих дъщеря си и персонала си. Такива наглеци нека да заплашват някой друг. Аз така се защитавам от такива помияри. Днес от този номер – 0899-33-79-.. се обадиха, за да заплашват и жена ми, че днес пак ще дойдат. От 30 години имам заведения и клиентите ми са доволни. Моля подобни пияници и компексари да се съобразяват как се държат с хората, които ги обслужват“, заяви Мавраганов.

Съпругата му, която забранява да се упоменава името й, потвърди пред дежурния ни репортер, че заплахата към нея е отправена в 11:40 часа по телефона. Телефонният номер, от който Мавраганов твърди, че е получена заплахата, бе набран от репортер. Мъжки глас отвърна на повикването и след като изслуша въпроса ни дали е притеснявал семейството и е отправял заплахи, абонатът каза, че имаме някаква грешка.

Бисер Мавраганов е един от най-известните местни бизнесмени. Собственик е освен на „Старата мелница“ до кметството още и на заведение „Кръчмата“. Преди години притежаваше и една от най-оборотните чалготеки.