Рецидивист превърна 17-годишна в жрица: Кара ме да спя с мъже за… 10 лева!

17-годишна кърджалийка направила опит да се самоубие след като рецидивист я превърнал в проститутка. Момичето в продължение на два месеца било принуждавано да спи с различни мъже, а сводникът й прибирал по десет лева от клиент.

Това признание направила пред разследващите непълнолетната, след като се нагълтала с различни хапчета в опит да сложи край на живота си. Момичето от месеци било издирвано след като напуснало дома си в областния град. Шокиращият разказ пък доведе до арест на осъждания многократно сводник.

Кърджалийският бандит получи 4 години лишаване от свобода от съда в областния град. Той ще трябва да изтърпи присъдата си при строг режим в килиите на пандиза. Както и да плати глоба в размер на 20 000 лева.

Ужасът за девойката започнал след като избягала от дома си. В кърджалийския квартал „Възрожденци“ тя срещнала трима мъже, единият от които познавала. Тя казала на познатия си, че нямала къде да спи, а той я поканил в жилището си, където щели да празнуват заедно с аверите му. Тя отишла с тях, а след като употребили алкохол в апартамента бъдещият сводник правил секс с нея. След това и друг от компанията. На третия обаче момичето отказало, заради което сводникът й нанесъл два шамара и й казал, че ще започне да я предлага на мъже срещу заплащане. След това той я закарал до фургон на строителен обект в квартала, където била осъществена първата сделка с клиент. Пазачът дал десет лева на мъжа, за да си легне с момичето. След акта тя му се оплакала, че прави това срещу волята си, а клиентът й препоръчал да се обърне към полицията…

Това така и не се случило. Сводникът прибрал девойката да живее при него и започнал ежедневно да й намира клиенти. Момичето било принудено да прави секс буквално навсякъде-в паркове, изоставени сгради, фургони на охранители на строежи, апартаменти на клиенти. Сводникът пък започнал да получава заявки от мераклии за платени ласки направо по телефона. При един от случаите сводникът дори обрал клиент. Докато той бил със 17-годишната, мъжът му отмъкнал 300 лева от портфейла. След оплакване в полицията, органите на реда влезли в дирите на сводника. В същото време обаче, 17-годишната направила опит да се самоубие, за да се спаси от мъжа.

Когато в крайна сметка се озовала в полицията, се оказало, че родителите й я издирват от месеци.

Наложило се непълнолетната да започне лечение в Психиатрия, като разпитите по време на разследването били правени в случаите, когато не е хоспитализирана.

Присъдата, която наложи съдът в Кърджали на сводника, може да бъде обжалвана.