Роди между колите, хвърли бебето в реката – то проплакало и потънало…

Мъжът на убийцата Джеврие Х. излежава присъда в затвора. Тя забременяла от свой приятел, когото уведомила веднага след като разбрала за бременността. На близките си не съобщила, че чака дете…

В един декемврийски ден, след като оставила децата си на училище, тя почувствала болки, легнала между два паркирани леки автомобила, където родила бебето. Детето проплакало. Майката с ръце скъсала пъпната връв на момченцето, пише 24rodopi.com. По-късно тя решила да го изхвърли във водите на река Арда, защото се страхувала, че близките й ще разберат, че детето е от друг мъж.

Завила бебето в зимно яке, занесла го до брега на Арда и го пуснала в реката. Детето проплакало и след малко потънало във водата. Когато се прибрала в дома си Джеврие се почувствала зле, което наложило лекарска намеса и бил подаден сигнал в полицията…

Технологията на едно убийство на бебе. Разкрита в хода на делото срещу майката.

Както вече писахме, 28-годишната Джеврие получи условна присъда от съда в Кърджали. 16 месеца „лишаване от свобода“, с изпитателен срок от три години.

Кърджалийката има пет деца, две от които се отглеждат в приемно семейство, а тя се грижела за останалите три с помощта на близки.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share