Руснак закла двете деца и съпругата си

Руснак закла двете деца и съпругата си

В руския град Канск (Красноярска територия) семейство от 4 души беше намерено намушкано до смърт. По предварителни данни 38-годишният Николай Куропаткин бил много ядосан на съпругата си Светлана заради развода, който се състоял на 17 ноември, предаде Блиц.

Повече от месец мъжът не си намирал място, пиел, карал се с бившата съпруга и я заплашвал. Конфликтът достигнал кулминацията си миналата седмица. Николай първо намушкал сина и дъщеря си, а след това се разправил с бившата си любима. Накрая мъжът се намушкал с нож във врата. Куропаткин не е осъждан преди, не е регистриран никъде.

„Тя избяга от него с децата в един момент, не му позволяваше да се вижда с тях след всичко. Биеше я постоянно, тя дълго търпя. Успя за се откопчи от него и за пръв път беше щастлива. Тя щеше да се омъжи за новия си приятел“, разказва семеен приятел. „Спокойно, тихо момче, винаги се държеше подобаващо в компания, знам, че напоследък имаше разпад в семейството. Водеше здравословен начин на живот, спортуваше и се придържаше към правилното хранене“.

„През октомври, на рождения ден на сина си, Николай започна брутално да бие съпругата си Светлана. Поради факта, че тя похарчила всички пари за тортата и забрави да изтегли пари от картата. Той биеше, биеше, биеше. Тогава 11-годишното момче се застъпи за майка си – той счупи касичката си и даде всички пари от там на баща си. Куропаткин се успокои и пусна жена си“. Скоро след това тя го напуснала с децата.