Самоубиецът от Слънчев бряг въртял бизнес с проститутки, няма любовна драма

Самоубиецът от Слънчев бряг въртял бизнес с проститутки, няма любовна драма

39-годишният Пламен Теменужков Кирилов от София , който е стар познайник на МВР, е самоубиецът от Слънчев бряг. Той бе паркирал таксито си пред магазин „Магнит“ в центъра на курорта. Около 7:00 часа сутринта той алармирал по тел. 112, че смята да сложи демонстративно край на живота си.

При пристигането на първата патрулка младият мъж е напуснал шофьорската седалка с пистолет в ръка и е седнал отзад. Гръмнал се е веднага в главата. Установено е, че пистолетът е преправен от газов в боен.

Софиянецът е стар познайник на органите на МВР, съобщава Флагман.бг. От години лятно време държал проститутки на територията на Слънчев бряг. Пристигнал за настоящия сезон вчера и се настанил в евтина квартира в Равда. Бил в окаяно финансово състояние. Формално се цанил за таксиметров шофьор на бургаска автомобилна компания. Именно с такива автомобили из курортите разнасят проститутки и се правят доставки на специфични стоки по нощните заведения.

По първоначални данни самоубийството е било заради несподелена любов към 28-годишната Сюлея Сюлейманова. Тя имала 3-годишно момиченце от него, което обаче и досега не било припознато. Сюлея и нейна приятелка са били настанени от близо седмица в сграда „Перла“, на чийто партерен етаж е магазин „Магнит“. Снощи Пламен е имал среща с двете жени, при която е възникнал бурен скандал. Темата обаче не била любовна разлъка, а бизнес, свързан с продажба на телата на двете жени.

От доста време Пламен бил техен сводник на територията на Южното Черноморие и той ги предлагал на клиенти. Двете жрици на любовта обаче от известно време били доста задобряли в професията и предприели драстични мерки за освобождаването си от сводника, който ги вкарал в бизнеса.

Те си направили самостоятелни профили в сайтове за секс услуги. Сюлея, например, струва 100 лева за „свършване“ – така е обявила в сайта „Адам и Ева“. Слоганът й е: „За искащи и можещи“.