Светофар падна на кръстовището на бул. „Витоша“ и „Патриарх Евтимий“

След зейналата пропаст в кв.“Манастирски ливади“, тежък инцидент е станал и в топ центъра на София тази сутрин. Част от светофар е паднала и движението е затруднено.Случката е станала на кръстовището на бул. „Витоша“ и бул. „Патриарх Евтимий“. По първоначална информация няма пострадали при инцидента, но се е образувало задръстване.

Огромна пропаст зейна пред кооперация на ул. „Шарл Шампо“ в столичния кв. „Манастирски ливади“. От публикация, която се появи в едноименната фейсбук група става ясно, че е паднало укрепването на един от строежите в района. „Ако някой си познава колата, са я маха от там – има опасност да падне долу. Тече много вода и има вероятност да се срутва още от стената“, предупреждава живуща в района.

Инцидентът е станал по тъмна доба, около 5 часа тази сутрин. Паднал е и електрически стълб, а няколко автомобила са били на косъм да го последват. На мястото е пристигнал и полицейски екип. За щастие, инцидентът се е разминал без пострадали.

„Въпрос на време беше… Половината Манастирски ливади и Гоце Делчев са върху вода и това се знае от край време, само че разрешителни за строеж продължават да се издават в тиражи като лотарийни билети…“, гневи се фейсбук потребител. „Не само колите… И блокът ще иде в дерето,ако не се вземах бързи мерки“, коментира друг.

Към 8 часа тази сутрин обектът е посетен зам.-кмета по строителството на район „Триадица“. По думите на районния кмет, причините за аварията са много. „Токът и водата са спряни, районът е отцепен с ленти, предприети са действия за изпомпване на водата.

Проверяваме и документите на строежа, сезирали сме и строителен контрол. Ще посетя обекта и до края на деня ще качим информация в официалната страница на Триадица“, съобщава в групата Димитър Божилов.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share