Сгащиха друсан до козирката шофьор във Велико Търново

Шофьор, употребил 4 вида наркотични вещества, е установен от служители на „Пътна полиция“. Това съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР – Велико Търново. В 03.50 часа вчера в областния град е извършена проверка на лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 24-годишен местен жител.

При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е отчел положителна реакция на кокаин, метаамфетамин, опиати и метадон. Той е дал кръвна проба за химичен анализ. По случая е образувана преписка. 108 глоби по фиш и два акта са съставени при специализирана полицейска операция „Пешеходец“ на територията на Областната дирекция на МВР, проведена в периода 24-31 януари 2020 г.

През денонощието полицейските патрули в област Велико Търново са проверили общо 288 граждани, от които 89 – за употреба на алкохол, и 191 автомобила, от тях 18 товарни и 2 мотоциклета. Репатрирани са 9 автомобила. Съставени са 23 акта и са наложени 71 глоби по фиш. Заснети са 130 видеоклипа със случаи на превишена скорост.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share