Седем години затвор за дупничанин, изнасилвал дъщеря си

Седем години затвор за дупничанин, изнасилвал дъщеря си

Районният съд в Дупница наложи наказание от седем години лишаване от свобода на мъж, обвинен в изнасилване на дъщеря си, съобщават от съда.

Подсъдимият Венцислав А. е признат за виновен в това, че през м. март м.г., в Дупница, в условията на продължавано престъпление, двукратно се е съвкупил с ненавършилата осемнадесет години негова дъщеря, като я е принудил към това със сила.

Деянието е извършено в условията на опасен рецидив – след като мъжът е осъждан на лишаване от свобода с присъда на Окръжния съд в Благоевград и с присъда по дело на Районния съд в Дупница. Присъдата може да се обжалва и протестира в 15-дневен срок, считано от днес, пред Кюстендилския окръжен съд.

One thought on “Седем години затвор за дупничанин, изнасилвал дъщеря си

  1. И Тъй като бащата е изнасили дъщеря си „Кюстендилска Районна Прокуратура“ да осъди бащата на дъщеря си като е принудил на сила като дъщеря му беше безпомощна съгласно и съгласуване по Чл.74.ал.3 и по Чл.75.ал.1 от НПК да се посочат детайли от насилствено от страна на дъщеря му по Чл.152.ал.2.т.1 и по Чл.155.ал.5.т.2 от НК лишаването му да бъде първоначален „Строг“ режим без размяна на деянието му

Comments are closed.