Секс милионер от България арестуван в Полша

29-годишен гражданин на България е бил арестуван при спецоперация на криминалисти от комендатурата на полицията в полския град Забже за търговия с хора, съобщи пресцентърът на полицията в областта Шльонск.

В хода на разследване срещу българина е установено, че в продължение на пет години е принуждавал своя сънародничка към проституция, като за това време с платен секс жената му заработила близо 1 милион евро.

Ченгета от отдела за борба с търговията с хора започнали работа по случая в началото на август т. г. В службите постъпил сигнал за трафик на хора и с помощта на полицаи от гр. Руда Шльонска започнала проверка на информацията стъпка по стъпка, заедно със събиране на доказателства за престъпната дейност на българина.

Реализацията на разследването станала във Варшава, докато мъжът се опитал да изведе от територията на Полша жертвата на своята престъпна дейност. И тук в зрелищна акция се включили ченгета от две области. Благодарение на бързата реакция заподозреният мъж бил арестуван, а жената спасена.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share