Семеен скандал завърши с бой, бягство от полицията и показен арест

На истински екшън се отзова екип на Първо районно в Пловдив. Преди седмица до спешния телефон 112 бил подаден сигнал за семеен скандал на улица „Драгоман” в центъра на града.

На място обаче униформените заварили двама мъже, които се налагат, а до тях били ужасени жена и дете. Единият пловдивчанин видимо бил пиян. Той налагал другия мъж насред улицата, пише Traffic News.

Виждайки униформените, побойникът хукнал да бяха. Тичайки обаче по улицата се спънал и паднал по очи. Служителите на МВР го настигнали и опитали да го задържат. Пияният обаче се съпротивлявал, махал с ръце и викал неистово. Това наложило полицаите да извадят белезниците. Закопчали го, качили го в патрулката и го отвели в районното.

В полицейското управление разяреният мъж продължил с неприличното си поведение. Псувал, буйствал и дори си позволил да обиди униформените.

Освен, че прекарал 24 часа зад решетките, пловдивчанинът се сдобил с акт за дребно хулиганство. За да се определи размера на санкцията, той бил отведен в Районен съд. Пред магистратите изразил съжаление, но думите му не трогнали магистратите.

Той бил наказан с административна санкция в размер на глоба от 200 лева. Размерът на акта е бил съобразен със семейното положение на мъжа, имотното му състояние, чистото съдебно минало и фактът, че по време на грозните сцени е бил под влиянието на алкохол.