Семейството на убития български фен в Солун: Няма да простим!

Проговори семейството на убития в Гърция от футболни фенове на ПАОК привърженик на пловдивския Ботев Тоско Бозаджийски след мача с приятелския на „канарчетата“ клуб Арис.

Близките му са в Солун, за да транспортират тялото и поискаха справедливост пред камерата на bTV. Родителите за последно се чуват със сина си минути преди нападението, като Тоско им е казал, че се прибира.

„Моето дете е убито, аз няма да простя на тези, които го убиха ще се опитам да бъдат наказани по законен начин“, казва бащата Георги Бозаджийски. „Показаха ни го, беше в ужасяващо състояние. Пребит. Просто пребит“, допълва той през сълзи.

„Не е нормално в 21 век в европейска държава да се случва това нещо. Искаме да няма повече такива случаи и да няма повече пострадали деца и тези, които са го причинили да си получат наказанието“, казва и майката Александра.

Бащата се надява гръцката полиция да си свърши работата и виновните да бъдат наказани.

Данните от аутопсията на тялото показват, че смъртта му е в следствие на удара му от автомобила, а не от нападението над него, като шофьорът на колата е обвинен за причиняване на смърт по невнимание.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share