Сестра на пострадал от боя във “Филиповци“: Бори се за живота си, 40 души паднаха върху него

Сестра на пострадал от боя във “Филиповци“: Бори се за живота си, 40 души паднаха върху него

Проблемът възникна вчера между две деца на 12-13 години. Скарали са се в едно кафене в квартала и се стигнало до сбиване и по-късно дошли бащите им. Така започна всичко. Това заяви в сутрешния блок на bTV един от свидетелите на вчерашното масово сбиване във “Филиповци“.

По думите му изглеждало, че се бият 400 човека, а реално те не били повече от пет.

,,Когато пристига първата патрулка, полицията си е помислила, че се бият около 400 души, а това не е така. Биха се пет човека, а останалите бяха сеирджии“, разкри свидетелят.

По време на живото включване се появи и една жена, която заяви, че брат ѝ е в “Пирогов“ с опасност за живота и отрече казаното от свидетеля.

,,Защо лъжеш?! Брат ми е в “Пирогов“ с опасност за живота! С лопата ли, с бухалка ли, не знам с какво са го били, но са го били по главата и 40 души паднаха върху него. Не е имало сбиване между никакви деца. Беше страшен бой, имаше лопати, дърва, много неща“, сподели жената.

,,От наша страна бяхме седем човека, а те 40 с железни бухалки удряха брат ми по главата. Беше нещо невъзможно“, каза още тя и сподели, че полицията е успяла да овладее положението и в момента в квартала е спокойно.