Син на карловски бизнесмен се размаза с джип за 150 бона в къща

Синът на карловски бизнесмен се е забил тази нощ с чисто новия си джип „Мерцедес“ последен модел в стената на къщата на известния в подбалканския град зъболекар и общински съветник д-р Иван Моллов. За щастие луксозното возило не е успяло да удари електрическото табло, което се намира само на метър от мястото на инцидента. Момчето, което е на около 24-5 години е било с момиче в колата. Инцидентът е станал около 5 – 5:30 ч. тази сутрин.

И двамата са били тотално неадекватни. Разследващи коментираха, че младият мъж е бил и дрогиран, и пиян. Той се казва Христо Б. и е син на известен в Карлово търговец, който притежава хранителен магазин и складове. Ако са били нацелили електрическото табло и двамата са щели да изгорят като факли, коментираха пред медията ни хора, които живеят наоколо и са се събудили от адския сблъсък.

Пред Блиц.бг д-р Моллов казва, че си е помислил, че става земетресение. Според запознати колата струва най-малко 150 бона. Христо Б. е бил задържан. За щастие никой не е пострадал сериозно.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share