Скандално разкритие! Миню Стайков бил отровен в ареста

Скандално разкритие! Миню Стайков бил отровен в ареста

Ново скандално разкритие, свързано с бизнесмена Миню Стайков, излезе на бял свят днес. Стайков е бил отровен, докато е бил в ареста – той е бил с токсичен хепатит. Това стана ясно от думите на защитничката на алкохолния бос.

Адвокат Анна Попова обясни, че клиентът й е показал признаци на натравяне малко преди да бъде променена мярката му за неотклонение от задържане под стража в домашен арест.

На въпрос дали според Стайков и защитата му става дума за умишлен опит за отравяне, защитата на Стайков заяви, че няма как да твърдят такива неща.

Адвокат Попова обясни, че съдът не е разрешил да бъде изледван Стайков и затова не е ясно каква е субстанцията, с която е бил отровен.

Пред съда Миню Стайков разказа, че малко преди да напусне ареста в началото на февруари, той се почувствал зле. Отдал тежкото си състояние на други сериозни диагнози като инсулт и рак на простата.

Напуснал ареста в инвалидна количка и няколко дни по-късно се е подложил на медицински преглед. Изследванията категорично показали диагноза токсичен хепатит.